Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se
Seznam predmetov
Pregled obvestil pri predmetu Preverjanje in ocenjevanje mat. znanja (izbirni)


Obvestila
Izvedba seminarja PIO
 Objavljeno 28.03.2020 10:59
Izvajanje seminarja pri PIO se bo s četrtkom, 2.4.2020, prestavilo v okolje Microsoft Teams. Študenti, ki predstavljate seminar, imate 2 možna načina izvedbe:

1. ppt predstavitev v MS.Teams  + aktivnost, ki ji sledi (po predstavitvi se izvede aktivnost, zato se sestanek v živo načeloma prekine-razen, če imate študenti, ki predstavljate kakšno drugo idejo in se lahko izvede dejavnost tudi "v živo") + pogovor o aktivnosti, vaša vprašanja, dileme... (po izvedbi dejavnosti se tako spet sestanemo "v živo" z uporabo mikrofona in chat-a. Skupina sama predvidi, kako bo razporedila čas. Na voljo imate 2 šolski uri.

2. izdelava seminarske naloge na vašo temo, priprava dejavnosti za študente; oddaja do ponedeljka za tekoči teden, diskusija v MS Teams o aktivnosti (v okolju chat).
Za vsak seminar naj mi skupina pravočasno sporoči, kako bo izvedla seminar.

Obvestilo
 Objavljeno 23.03.2020 17:14
Objavljeno je gradivo za predavanje. Gradivo preštudirajte samostojno. Morebitna vprašanja, povezana z gradivom, zapišite v Povej-povem. V zvezi z gradivom ni potrebno oddati naloge, naučeno pa boste seveda potrebovali za izdelavo naloge Analiza pisnega preizkusa.
Izvedbeni načrt dela PIO
 Objavljeno 23.03.2020 15:42
Na spletni strani imate objavljen popravljen izvedbeni načrt dela. Nekoliko smo ga prilagodili glede na to, da imamo drugačen način dela. Bodite pozorni predvsem tudi na spremembe izvedbe terminov posameznih seminarjev.

Prosim, da se v skupini dogovorite in mi do 26.3.2020 sporočite po e-mailu, ali bi izvajanje seminarja pri predmetu PIO prestavili v okolje Microsoft Teams. To bi pomenilo, da bi imeli enako kot na seminarju govorno predstavitev s pomočjo PPT, potem pa diskusijo preko chat-a v tem okolju. Okolje bi nam tako omogočalo tudi "živo" komunikacijo. Pred tem bi študentom pripravili kakšno nalogo, dejavnost, ki bi jo do časa seminarja izvedli, potem pa o tem tudi prediskutirali. Študenti, ki pripravljate seminar, bi tako spet pripravili le PPT (z navedeno literaturo) in aktivnosti za delavnico.

V tem tednu bomo zagotovo izvedli seminar brez tega okolja, torej enako kot smo izvedli prejšnji teden.

Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
 Zapomni me
Splošni podatki