Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se
Seznam predmetov
Poglavja iz didaktike matematike


Obvestila
Izvajanje prakse iz matematike (4. letnik)
 Objavljeno 02.04.2020 14:59
Zaradi izjemnih okoliščin, ki vladajo tako v šolah kot pri vašem študiju, bomo prakso izvedli na omejen in prilagojen način. Izvedli jo boste lahko na tri načine:
1. Dvema študentkama bo kot praksa priznano sodelovanje v projektu Ekonomske fakultete v 2. letniku (kar je bile že tedaj dogovorjeno).
2. Kdor želi lahko kot prakso uveljavi inštrukcije enega učenca na daljavo v trajanju (vsaj) enega meseca. Za inštrukcije se dogovorite sami (lahko jih že izvajate, lahko kontaktirate vašega mentorja, lahko se dogovorite drugače). Odločili smo se namreč, da sicer dogovorjenih mentorjev ne bomo kontaktirali glede inštrukcij, saj so zelo obremenjeni z vsem drugim delom. O inštrukcijski izkušnji na daljavo boste napisali poročilo (format poročila bomo objavili predvidoma prihodnji teden).
3. Ostali študentje boste v mesecu maju izdelali nalogo v zvez s poučevanjem matematike na daljavo. Navodila za nalogo boste dobili ob koncu predavanj (v aprilu), ko bomo zaključili s temo matematika na spletu.

(Še to: zgoraj zapisano je dogovorjeno s predstojnikom oddelka in je v skladu s smernicami Komisije za praktično usposabljanje, a je mogoče, da pride do kakšnih sprememb.)

Vaje, 1.4. in 8.4.2020
 Objavljeno 01.04.2020 10:05
Objavljen imate obrazec z navodili za pregled in oddajo izdelka v okviru projekta Delavnica za mat. nadarjene učence. Nekateri ste že zaprosili za članstvo v skupini v, katere izdelek morate pregledati v Mahari, vsi pa še ne. Poskrbite, da to uredite čim prej in tudi začnete s pregledom, saj imate čas do 8.4.2020.
Izvedbeni načrt dela
 Objavljeno 23.03.2020 15:40
Na spletni strani imate objavljen popravljen izvedbeni načrt dela. Nekoliko smo ga prilagodili glede na to, da imamo drugačen način dela. Bodite pozorni predvsem tudi na spremembe izvedbe terminov.
Več obvestil

Načrt dela
Prijava na nalogo Dinamična geometrija v OŠ
Koda za MS Teams učilnico
Izvedbeni načrt dela NOVO 23.3.2020
Več...
Gradiva za predavanja
Konceptualna znanja
Zahtevnejša tehnologija in učenje matematike
Raziskovanje z GeoGebro
Več...
Gradiva za vaje
Obrazec za didaktični pregled izdelka v Mahari (končnica .docx)
Povratna informacija izdelka Geogebra v SŠ - Tripković
Povratna informacija izdelka Geogebra v SŠ - Primožič
Več...
Hospitacije, nastopi, praksa
Navodila za prakso in dnevnik prakse (dodajte koncnico .zip)
Kolokviji in izpiti
Na tem področju ni nobenega vnosa.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
 Zapomni me
Splošni podatki