Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se
Seznam predmetov
Didaktika osnovnošolske matematike


Obvestila
Izvajanje prakse iz matematike (3. letnik)
 Objavljeno 03.04.2020 12:23
Zaradi izjemnih okoliščin, ki vladajo tako v šolah kot pri vašem študiju, bomo prakso izvedli na omejen in prilagojen način. Izvedli jo boste lahko na dva načina:

1. Kdor želi lahko kot prakso uveljavi inštrukcije enega učenca na daljavo v trajanju (vsaj) enega meseca. Za inštrukcije se dogovorite sami: lahko že izvajate s kakim učence, lahko pa kontaktirate svojega mentorja, če bi kak njegov učenec v zvezi z matematiko potreboval posebno skrb na daljavo (v aprilu ali maju). Odločili smo se namreč, da sicer vseh dogovorjenih mentorjev ne bomo kontaktirali glede te možnosti, saj so zelo obremenjeni z vsem drugim delom, pa tudi vsi študentje ne bi zmogli inštruirati na daljavo ob vsem ostalem študijskem delu. O inštrukcijski izkušnji na daljavo boste napisali poročilo (format poročila bomo objavili predvidoma prihodnji teden).

2. Ostali študentje boste v mesecu maju izdelali nalogo, ki bo v povezana s poučevanjem matematike. Navodila za nalogo boste dobili ob konec aprila.

V obeh primerih skušamo z nadomestnimi aktivnostmi nadomestiti del prakse. Če bo mogoče, bomo v naslednjem študijskem letu izvedli nekaj dodatnega praktičnega usposabljanja.

Načrt dela
Pričakovane aktivnosti pri predmetu
Gradiva za predavanja
Na tem področju ni nobenega vnosa.
Gradiva za vaje
Navodila za pisanje priprave na vajah
Učna priprava - ura utrjevanja (dodajte končnico .docx)
Hospitacije, nastopi, praksa
Navodila za prakso in dnevnik prakse (dodajte koncnico .zip)
Kolokviji in izpiti
Na tem področju ni nobenega vnosa.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
 Zapomni me
Splošni podatki