Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se
Seznam predmetov
Osnove didaktike matematike


Obvestila
Vabilo za sodelovanje pri projektu
 Objavljeno 27.02.2020 14:25
Fakulteta za logistiko bo skupaj s Pedagoško fakulteto in Fakulteto za družbene vede izvajala projekt, v katerem želijo, da bi študenti ob podpori mentorjev raziskali in preizkusili  inovativne, sodobne pristope pri poučevanju GS1 standardov. V priponki (gradivo za vaje) imate več podatkov o projektu, lahko pa me tudi kontaktirate. Prijave zbirajo do ponedeljka, 2.3.2020. Vabljeni k sodelovanju.
Adrijana Mastnak
Vprašanje za naslednje predavanje
 Objavljeno 22.02.2020 12:00
Vaš učenec Andrej piše domače naloge bolj poredko, uči se ne in njegovo matematično znanje je dokaj skromno. Čeprav so njegove sposobnosti vsaj povprečne, je povsem zadovoljen z oceno zadostno. Po poizvedovanju (pri razredničarki in pri Andreju) o vzrokih Andrejevega ne-učenja ste ugotovili, da Andrej živi v dobro stoječi in urejeni družini, njegova starša sta skromno izobražena in mu pogosto dasta vedeti, da je mogoče dobro živeti, tudi če ne znaš matematike. Ali bi kot učitelj/učiteljica matematike ukrepali? Kako?
Pričetek predavanj in vaj
 Objavljeno 14.02.2020 14:05
S predavanji pri predmetu Osnove didaktike matematike bomo pričeli prvi teden, in sicer po urniku ob 8.00 v predavalnici 209.
Prvi teden vaje ne bodo potekale v skupinah, pač pa bo skupno srečanje obeh skupin ob 12.05. Na srečanju boste izvedeli o svojih obveznostih in o poteku predmeta. V naslednjih tednih pa bodo vaje potekale po objavljenem urniku.

Načrt dela
Prijava na poročilo MA-RA
Prijava na poročilo MA-FI, TE
Prijava na simulacijo MA-RA
Več...
Gradiva za predavanja
Motivacija pri pouku matematike
Matematično znanje
Opis taksonomije mat. znanja
Gradiva za vaje
Projekt
Naloge - taksonomija
Naloge TIMSS-a
Več...
Hospitacije, nastopi, praksa
Na tem področju ni nobenega vnosa.
Kolokviji in izpiti
Na tem področju ni nobenega vnosa.
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
 Zapomni me
Splošni podatki